Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szexuális segédeszköz - Péniszgyűrű képes leírás - Szexuális segédeszközök.tlap.hu
részletek »

Szexuális segédeszköz - Péniszgyűrű - Szexuális segédeszközök.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexualissegedeszkoz.tlap.hu » Szexuális segédeszköz - Péniszgyűrű
Keresés
Találatok száma - 7 db
A péniszgyűrű használata

A péniszgyűrű használata

A péniszgyűrű megfűszerezi a szexuális életedet. Úgy tervezték, hogy szexuálisan izgató legyen számodra és partnered számára is. Ennek a szokatlan kis játékszernek a segítségével, a partnered és te az izgalom eddig nem tapasztalt szintjeit, szenvedélyt és gyönyört fogtok átélni.

Gyógynövény alapanyagú Size Gain pénisznövelő tabletta

Gyógynövény alapanyagú Size Gain pénisznövelő tabletta

A Size Gain pénisznövelő tabletta mára már világszerte elismert sikertermék, mely több százezer férfinak segített visszanyerni önbizalmát, férfiasságát! A Size Gain pénisznövelő tabletta hatására klinikailag bizonyított, hogy a pénisz mérete akár 3-7 cm-el is megnövelhető! Csatlakozz Te is ahhoz a több százezer elégedett vásárlóhoz, akik elégedetlen méretük miatt belevágtak a Size Gain pénisznövelő programba, mely által örökre megváltozott életük a pozitív hatás miatt, amit a Size Gain pénisznövelő tabletta nyújtott nekik!

Izgalmas férfi, izgalmas szex

Izgalmas férfi, izgalmas szex

A pénisz gyűrű igen népszerű szex játékszer, segédeszköz a férfiak körében. A hölgyek is igen imádják az eredményt. Kitalálói úgy alkották meg hogy mindkét fél számára izgató hatású legyen. Használatával az izgalom eddig nem tapasztalt szintjeit fogod megismerni. Erősebb és tartósabb erekció érhető el segítségével. Sok fajtája létezik, ezek közül talán a legkedveltebb a vibrátoros fajta. Felülmúlhatatlan érzést kelt a nő legintimebb pontjainak stimulálásával. Egyszerű használni, könnyű a felhelyezés. Kápráztasd el partnered ennek a szuper segédeszköznek a segítségével.

Bizarr szex magazin hírek
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban
MILF, nők 40 felett a legjobbak az ágyban A hölgyek ledobhatják a kombinét és a gátlásokat! Újabb kutatások bizonyítják ugyanis, hogy annak sem kell lemondania a szexuális élvezetekről, aki már betöltötte a negyedik X-et. Sőt a szexuális játszadozások akkor válnak csak igazán élvezetessé – így a korosztály hölgy tagjainak szexuális étvágya is jócskán megnő. Amerikai kutatók 900 nőt faggattak...
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség, vagy természetes? (+18)
MILF imádó ifjak - divat, szélsőség,... A huszonéves fiúk körében érdekes divat terjed: A harmincas- koranegyvenes nők...
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr vágykeltő módszer
Porszívó és gázolaj - 5 bizarr... Nemcsak házi sztriptízzel és internetes pornóval csigázhatjátok fel egymást....
Milyen a vibráló péniszgyűrű?

Milyen a vibráló péniszgyűrű?

Sziasztok hölgyek! Van e valaki, aki már használta, élvezte e szerkezet örömeit. Én ma próbáltam ki először, nem voltam elragadtatva, többet vártam tőle, a párom sem élvezte igazán. Nem tudunk még valamit? vagy nem mindenkinek válik be? Várom a hozzászólásokat, tapasztalatokat.

Pénisz nagyobbítás, pénisz növelés műtét nélkül

Pénisz nagyobbítás, pénisz növelés műtét nélkül

Pénisz növelés, pénisz nagyobbítás az álma? Felejtse el a drága és kockázatos pénisznövelő, pénisznagyobbító műtéteket, hisz létezik természetes megoldás a pénisznövelés, pénisznagyobbítás elérésére. Tudta Ön, hogy bizonyos gyógynövények pénisznövelő, pénisznagyobbító hatással rendelkeznek, mellyel természetesen és biztonságosan növelhető meg a pénisz mérete akár 7 cm-el is. A weboldalunkon széles választékban válogathat a természetes pénisznövelő és pénisznagyobbító termékek közül. Leghatásosabb pénisznövelő termékünk a Size Gain pénisznövelő, pénisznagyobbító tabletta, mely sok ezer férfin segített már a pénisznövelés, pénisz nagyobbítás elérésében.

Péniszgyűrű

Péniszgyűrű

Nos! Örömmel jelentem, többszöri próbálgatás után kiderült, nem is olyan rossz. Persze különleges örömöt nem okozott, de még előfordul, rájövünk hogyan, s mikor is kell használni. - Egy hölgy ismerősöm mesélte, neki nagyon tetszett, élvezte, gondoltam megér egy próbát. Hát, a párom nem értékelte különösebben, még azért egyszer nekifutunk, talán rájövünk a nyitjára. Komolyan mondom, jobb volt, mikor kikapcsoltuk.

Vibráló péniszgyűrű

Vibráló péniszgyűrű

A magyar piacon egyenlőre újdonságként kapható a vibrációs péniszgyűrű. A ViconŸ vibrációs gyűrűje elsősorban a párkapcsolatok, erotikus együttlétek színesítését szolgálja, hiszen még több gyönyört nyújt a partnerek számára a közös, szexuális együttléteik során. A vibráló péniszgyűrűt elsősorban a 18 és 45 év közötti férfiak és nők számára fejlesztették ki. A vibrációs gyűrűt úgy tervezték meg, hogy a férfi könnyedén felhelyezhesse a hímvesszőjére, és a szexuális együttlétek során mindkét felet, vagy maszturbálás alatt a férfit stimulálja. A péniszgyűrűk izgató és vágyfokozó hatása már régóta ismeretes, ezúttal azonban már nem csak a férfi, hanem a nő örömére is szolgál. A vibráló kapszulát úgy fejlesztették ki, hogy hímvesszőre felhelyezett állapotában - éppen megfelelő helyen - szilikon párnácskájával a női csiklót izgassa.

igennem
Tuti menü